Dagen innan hemresan!

hejsanhoppsan!
Jag & Olivia blev väckta 100 ggr inatt. Min ena katt, Rolf.. ja ni hör ju på namnet. Han har inte alla hästar hemma så han är lite små knäpp... han jamade och sprang runt i rummet.. jag tror han tyckte att det var dax för mat.. vilket han då tycker hela tiden.. jaja nog snackat om pluttisen nu.
Jag har inte gjort så mycket idag, eller jo. Var på Rocklunda först och red Choko vilket gick jätte bra. Hon var busig & glad. Efter det så kom Maria och hämta mig i stallet och jag åkte vidare till Mingla (min bebis). Jag red ut en tur i skogen på henne, det gick jätte bra fram till när jag var hade ridit klart och var 20 m från stallet. Då får hästen för sig att här stannar jag. Jaha.... Jag försöker driva på henne, då blir hon flyförbannad och studsar sedan ställer hon sig (trevlig häst javet!) efter det försöker jag vända runt henne och sedan vända igen så hon har mulen mot stallet igen. Gick det tror ni? NEJ såklart inte. Hon rörde sig inte ur fläcken (förutom då när hon fick för sig att hon skulle studsa och sedan ställa sig då) Så där stod vi i ca 10 min. Jag var så förbannad på henne så jag hoppade av och ledde in henne i stallet. Sedan pratade jag och Maria om det och vi har ingenaning om varför hon gör det. Det är som att hon blir helt blockad. Hon vet inte vad hon ska ta sig till, hon får nästan som lite smått panik (fast hon står still då) ungefär som hon mår psykiskt dåligt.. Det sitter kanske i huvudet?! vi vet inte. Lite tråkigt att hon hållet på så bara.. Hon är en så himla fin häst annars när man rider. Men det spelar ingenroll hur knäpp hon är, jag älskar henne i alla fall <3

seeyah xoxo


veeeet nii!

justä, jag glömde berätta en sak, Olivia har fått upp smaken för en viss kille, han går på andra året på hässlö och är en riktig bejb (enligt henne då) vi alla får hålla tummarna och hoppas på att de blir dom 2.

puss&kram

Tisdag kväll

hej, ehm.. ja.. var ett bra tag sen jag bloggade, vet inte varför. Jag glömmer typ bort bloggen för att jag har så mycket annat för mig, i alla fall.... nu är jag med Olivia som förövrigt ska sova hos mig i natt då min morbror & Suz inte är hemma. Vågar inte sova själv så ja tvingade henne :D lyckat! just nu så vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på, funderar på att åka in till stan och äta något, men vi får se. Nej nu orkar ja inte blogga nå mer. Seeyah! xoxo / Bea


Olivia <3

Hemma i helgen

Nu var det jätte länge sen jag bloggade men eftersom ingen läser min blogg så tänkte jag att jag inte behövde blogga varje dag. Men nu känner jag att  jag vill bogga lite.
Denna helgen har jag varit hemma i värmland :) har varit med Ida sedan hängde jag med Lollo ut till HRF och kollade på den lokala hopptävlingen som var där. Malin var med också, med Chesse och Moran. Gick inte så bra med Chesse men det var hennes första tävling så hon var duktig ändå. Moran fick ett nerslag i 1m och blev utesluten i 1,10m hon ville inte riktigt då. Kommer garanterat gå bättre nästa gång! :)
nu ska jag in i duschen och sen äta. Lite senare ska jag hem till V-ås. Usch... xoxo

RSS 2.0