Första promenaden på 4 månader

Idag var Mingla ute & gick för första gången på 4 månader & det gick otroligt bra. Hon var jätte snäll hela promenaden så nu är jag jätte stolt :)



Mingla

Nu har mingla flyttat till Hagby & jag tror faktiskt att hon trivs. Hon åt & tittade nyfiket! Kul att se, det gör mig mycket lugnare :)

Nu ska vi en stund till erikslunds-shoppingcenter innan det är dax att sova igen, hah. Måste planera nyår också. Får se vad som händer. Kommer bli kul iallafall har mina tjejer här & hästen mår bra det är det som spelar störst roll just nu.

Puss&kram


The terminal

Dagen har varit kul. Imorgon flyttar mingla till hagby så det är nog dax att sova så jag orkar upp :) mycket att göra!!

As bra film på tv bara... Natti!


Snart så

Nu är allt fixat & vi ska strax åka. Slipper åka buss in till stan för att Vedo är snäll & skjutsar oss :) yeeey!

Fan, måste äta frukost också. Hörs!


Lick me like I'm Ben and Jerry's

Nu ska vi sova. Klockan (mamma) ringer 09.45 imorgon. Bussen till Västerås går 12.10 sen sååå är jag äntligen (oj) tillbaka i Västerås igen. Kommer ha fullt upp då jag måste fixa de sista grejerna inför flytten av mingla, längtar!!!!

Peace!


Right here, right now


Trött tjej!

Dagen har varit lugn som fan. Har chillat sönder med mina brudar & bara myst :)
God mat & dryck bättrade bara på dagen.
Nu ska jag sova, upp imorrn & klippa/slinga håret. Ser hemsk ut så det behövs! Bild kommer på förbättringen imorgon.

Nu : pratar i tele med bff, awesome! Puss på henne, mycket mycket.

Peace!


Jag tröttnar inte...

Riktigt kul detta, inte så värt att visa upp kanske :) men... det gör mig inget. Kan ju inte säga att jag blivit duktig, men nu vet jag iallafall hur man gör, sedan att jag inte vet hur man gör det på ett bra sätt så... de är ju en annan sak. Aja, här kommer ännu ett collage.
peace!



Tankar...

Hej bloggen.. Min alldeles egna blogg där jag får skiva vad jag vill, puss på de!

Jag som många andra har sett inlägget av den där fula tjejen pratar om fula människor, har inte lagt namnet namnet på minnet. Men känner ändå att jag måste få skiva lite om de. Hon säger gång på gång att fula människor får skylla sig själva då dom inte vårdar sitt yttre, men snälla... Fula människor får skylla sig själva att dom blir behandlade som stryk. Driver hon? Det hoppas jag. Annars förstår jag inte. Hur kan en tjej som ser helt vanlig ut, mer åt det fula hållet stå & säga så om "fula människor" vad är fula människor då? Hur ser dom ut? Beror ju på vem & vad man jämför med & vem du pratar med.
Helt sjukt ju. Tjejen borde grävas ner eller nått :)
Äh, orkar inte lägga ner mig mer. Var bara tvungen att skriva lite.

Puss&kram


Juldagen

Hejhopp!
Sitter hemma hos Ida & myser framför tvn. Ska snart hem & hämta grejer för jag ska sova hos henne :) mys!
Seeee yaaaah!


Hittade fina bilder på saker som man bara måste ha :)

Svea-bus

Här är Lollos söta voffis Svea! En otroligt snäll och trevlig voffis på 2 år. Hon är grym asså!


Julafton

Nu är julen snart över. Det går så himla fort! Är super nöjd med alla julklappar jag fått & allt kommer att användas ofta!
Nu sitter jag hemma hos Lollo med lite folk & myser, börjar bli lite rastlös faktist.... Är van att ha så mycket att göra så en lugn dag som denna gör mig en aning rastlös... Snar så ska vi hem till David en sväng tror ja, skoj!!

God jul på er people!


Hoh hoh hoh

Nu är det jul igen å nu är det jul igen & julen varar än till påska...

Nu är det då äntligen julafton. Dagen man väntar spänt på hela året. Nu när den väl är här & allt ska kännas perfekt då jag är med nära & kära så... Det fattas något, känner mig tom. Men kan inte riktigt sätta fingret på varför. Tom men den släng av Depp (om de nu går) så är det jag känner mig nu. Känslan som normalt brukar finnas vid jul är som bortblåst som om den grävt ner sig så otroligt så att den aldrig går att hitta.
Jag undrar vad det är som är fel. Vad beror allt detta på?! Varför har jag i månaders tid känns mig tom & alldeles ensam även fast jag har människor runt mig som älskar mig? Finns det någon diagnos som skulle kunna fastställa detta för mig så jag slipper att undra?!

Nu är det ännu en gång dax för mig att säga tack för mig & godnatt. Hoppas även de spårade konstiga inläggen uppskattas iallafall en gnutta!
Peace!


Ceylan foh evah!

Hemma är bäst! Helt klart. Är på bästa pizzerian Ceylan! Kebaben är amazing!!!!! Snart ska vi hem & chilla lite innan det är dax att sova, jul imorrn ju! Även om det inte syns eller känns...
Peace!


Dax att göra sig i ordning kanske?!

Tjabba tjena hallå! Vi har nu äntligen kommit fram till att vi ska åka in till stan en sväng & kolla lite. Men det är så himla jobbigt att ta det där första steget & börja göra sig i ordning. Jag blir aldrig nöjd, känner aldrig att idag är jag fin. Så vad är meningen med att göra sig i ordning egentligen?! kan lika gärna åka till stan i mjukisbyxor, rixfm tröja & lilla My toffs med Annas eget snöre runt. Varför inte lixom? egentligen spelar det ju inte så stor roll.. Får se hur det blir.
Här kommer ett till picnik-collage. Det är riktigt kul faktist!
Peace people!



Picnik

Testade att använda picnik såhär vid lunchen. Inte helt nöjd men det är ju första gången, här kommer resultatet. Ett collage på Minglis :)

Drop it like it's hot

Håll hårt i hatten eller nått.
Ligger i sängen hemma hos Ida & vi ska snart sova. Har inte mycket att skriva om idag... Så... Jag gör så här:

Idag :

Snällast: Ida, mötte mig vid bussen å jag slapp att åka själv hem.
Elakast : Magda, hon försökte lura mig att ceylan gått i konkurs.
Segast: BussChaffisen, en fucking halvtimme sen..
Tröttast: Rolf OFC, som vanligt
Roligast : Morbror Hasse, skämten tar aldrig slut asså.

Så, något skrivet ;)

Peace!


Hem hem hem

Sitter nu hemma & väntar på att klockan ska gå... Bussen hem till karlstad går 17.45 & jag längtar som bara den!
Jag kommer vara hemma rätt sent ikväll så för att inte avlida av hunger på bussen så ska jag fixa något att äta nu :)
ciao!


Flyttade till Västerås & blev fet

Tjenixen,
Har nu bott i Västerås i 3 år & 4 månader. Ibland så undrar jag vad jag tänkte med, om jag tänkte över huvudtaget... Tider som denna, när jag har ett roligt jobb & en häst så ångrar jag mig inte ens sekund. Allt är så bra nu!
Imorgon ska jag åka hem & fira jul med mina föräldrar, ska bli skönt att komma hem ett tag. Blir inte hemma så länge då jag måste tillbaka till Västerås & förbereda flytten av Mingla :)

Nu ska jag sova!!! Puss&kram


Lill-jul

Hemma från jobb & häst!
Nu ska vi ha Lill-jul här i Västerås hos min kusin, kul att få öppna paket innan jul ju!
På torsdag åker jag hem till skoghall & firar jul med mamma & pappa, längtar!

Peace!


Exactly


Mys

Mysfaktorn är hög nu!


En helt vanlig söndag

Lunch hos Olivia (bk) inte speciellt ovanligt men vi orkade inte laga mat. Nu sitter vi här & mår illa för vi har ätit för mycket, usch.
Antonia ska snart åka hem, c kommer & hämtar henne. Nu blir det att sätta sig framför tvn ett tag innan jag ska åka till hästen :) puss


Varför kan folk inte planera?

Sitter nu & försöker planera en massa saker, bl.a. Nyår. Men ingen verkar veta någonting?! Kommer detta nyår va det första där jag sitter hemma ensam & dricker framför tvn? Låter otroligt tragiskt. Känner mig rätt så tragisk. Antagligen så blir det inte som jag tänkt mig ändå så varför planera?! Ingenting går som jag vill. Lika bra att sitta hemma på nyår så jag slipper bli besviken, igen.

Spårat inlägg kanske... Men jag är en av de få personer som gillar att planera.. Allt... Kanske inte är nyår som är det stora problemet egentligen, ligger så mycket mer bakom. Måste försöka lösa detta innan jag går under.
Peace out people!


Gäsp....

Yo wazzup homies?!
Dagen har spenderats på stan tillsammans med antonia! Handlade de sista julklapparna så nu är allt klart inför julen.
Nu sitter vi hemma hos Olivia & segar :) ska strax hem & se på film & färga håret på antonia. Haha, att hon vågar låta mig göra de :o kan gå hur som helst jue. Hah.

xoxo


Frukost ;)


God natt homies


Fredag

Tja!
Jobb fram till 16.00 så nu är jag helt slut... Såklart så hade vi ha gäster idag också, ca 40 pers. Kan säga att jag hellre ville mysa framför tvn men jaja..

Antonia kom hit förut så nu ska vi ha riktigt roligt! Ily <3

Här kommer en snygg bild på henne!


Stjärnan

Bilden på min bebis togs idag! Hon är en riktig linslus, direkt när hon såg att jag skulle ta kort så spetsade hon öronen. Bebis då <3 hon vet att hon är snygg hihi!


Nytt täcke

Har precis klickat hem ett nytt täcke till min stjärna <3 även detta från www.hooks.se & deras grymma REA!
Billigt billigt! Det gillas enormt! Som sagt kanske inte allt är av bästa kvalité men när det är så billigt så spelar det inte så stor roll, bara att köpa nytt om det inte funkar.


- täcket kommer såklart att användas nu på vintern vid lite mildare dagar & på höst/vårkanten :)


Quote


Jobb

Jobb jobb jobb... Nu är alla boxar färdig-mockade så nu är det dax att halma. Lugn dag idag på jobbet då Emilie är på träning med två av hästarna.

När jag väl har en lugn dag så passar huvudvärken på att krypa fram, hemskt! När jag slutar sen ska jag ta ett varmt bad & äta nått gott.

Ida gästbloggade ju också, grymt! Måste nog också börja använda mig av den sidan då jag tycker det verkar jätte kul att sätta ihop olika bilder åså.

Nu ska jag jobba klart! Peace out


Gästblogg: Ida

Avsaknaden av snö gör mig kreativ.. [se fler outfits här]
Spring
Winter Wonderland

Eller?


One Of Those Days...


Pusspårej

You don't know you're beautiful and that's what makes you beautiful....


Mingla <3

Världens bästa!
Har ridit henne i lite mer än 2 år nu & om några veckor är hon bara min! Längtar så jag håller på att spricka, vi kommer ha så kul tillsammans!
Min bebis <3


Bäbis!

Kolla! Har ni sett något sötare?
Saras lilla bebis kanin Chubby :)


puss&kram


Måndag

Jag är så otroligt trött på allt just nu. Speciellt vissa av mina kompisar.
Det enda jag gör är att ställa upp för dom men när man ber om en ynka liten sak tillbaka så .... Nej de går ju inte. Löften bryts & tjafs uppstår. Jag orkar snart inte med det längre. Jag vet vilka jag kan lite på i alla lägen & det är dom jag från & med nu ska hålla mig till.
Peace out!


Segt

Seg dag idag. Sovit & varit hos hästen. Nu är jag hos olivia & det är strax mat :) efter det åker jag hem & lägger mig..
Är inte på topp idag... Peace out!


Sådeså

Kolla jag är inte så kort (a)
Mysig tjej btw...


Min älskade bff

Här är en bild på min bff i hennes balklänning. Kan ju säga med säkerhet att hon kommer vara snyggast på stället, älskar dig enormt mycket & jag vet inte vad jag skulle göra utan dig <3


Lunch

Nu har jag & praktikanten Olivia lunch, det var på tiden ;) var så himla hungrig.
Min morbror hade köpt en jätte god matlåda från gooh! Skulle lätt kunna äta matlådor från de märket varje dag!! Smakar som hemlagat mat :)

Efter jobbet ska jag träffa Sara, vilket var jätte länge sen! Ska bli jätte kul

xoxo bea


Thihi

Tjabba tjena hallå vi säger så!
Har nu plockat upp alla grejer & jag är jätte nöjd :)
Ska prova alla grejer på mingla imorgon så bilderna kommer upp då.
Det blir väl kul? Ja menar... Eftersom det är så många som läser min blogg ;)

Nu ska jag se på film tillsammans med Olivia, nån töntig film får se bli!
Xoxo Bea


Det gick fort!

Nu har grejerna kommit, bilder kommer när jag packat upp allt :)


Bubblan

2 färgat bil ;)
Tufft!


RSS 2.0