Sovtajjjm!

Nu är jag hemma från clinicen på hallsta som hölls av Jens Fredriksson. Fan vad grymt det var!! Han förklarade så otroligt bra & de metoder han använda var grymma.
När pinglis kommer igång måste jag bara testa dom. Att få en häst så lyhörd & positiv är helt otroligt tycker jag. Kul att se!

Fick även höra på denna clinic att man ska akta sig för dressyr- fuxmärrar med små öron, jaså? Ah. Det var en snabb beskrivning av min polle de haha. De hästar som just beskrevs ska tydligen vara lömska & lite opålitliga, stämmer de? Inte vet jag. Kanske är det att dra alla över en kant?!
Iallafall, grymt bra clinic!!! Nu är det dax att sova.
Detta inlägg får avslutas med en fin bild på min favorit tjej :) xoxo


Clinic

Hejsan hoppsan lillebror!
Har precis kommit från stallet, var där & gosade & fixade med min bebis! Hon blir bättre för varje dag som går & jag är så himla glad :)
Har velat haft en häst sen jag började rida när jag var 8 år & det är först nu den önskan gått i uppfyllelse, känns underbart! Att få bestämma allt & göra precis som man vill utan att någon lägger sig i kommer va en rolig känsla :)
Mingla & jag kommer ha många lärorika år framför oss & det är när jag ska börja rida igen som allt kommer bli som vanligt & jag kan då träna & lära mig mer.

Nu ska jag till hallsta på clinic, precis som rubriken säger!
Xoxo


Internetshoppar!

Jag tycker att rubriken till detta inlägg säger det mesta. Jag sitter nu och shoppar på internet. En av de bästa saker man kan göra! Att sitta hemma & klicka hem de saker man vill ha är otroligt mycket skönare än att krångla ner till stan & trängas med alla de andra 2489489 personerna i butikerna :)
Nu är det så att jag inte har shoppat grejer till mig själv (eller nästan), utan till min häst. Satt och kollade runt på alla de sidor som finns på internet & märkte att www.hooks.se hade jäkligt bra REA!
Hööks säljer bra saker till lågt pris. Visst, nu finns det ju saker som är sämre såklart men jag vet vad jag ska kolla efter. REAn var så bra, så om det är så att det jag köpt inte funkar så kan jag helt enkelt bara slänga skiten i papperskorgen ;) haha!


Blårutigt utetäcke som funkar perfekt som regntäcke


Stalltäcke i fleese med slät utsida (svettäcke)


Täcke i akryl som andas & trasporterar bort fukt (kommer att användas som svettäcke)




Snygga täcken right?!

xoxo


Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma efter en otroligt rolig kväll med massa skratt & konstigheter!
Träffade nytt folk, gick imellan kill bråk, blev fet-dissade av en ful kille & gick i klackar genom skogen. Detta var en liten del av den roligaste kvällen på länge, tack alla inblandade.
Dax att sova nu, hörs xoxo gossip girl ;)

Chillkväll (mobil blogg)

Tja tja bloggen, lugnt ikväll eller? Nej jag skojar!
Nu är jag äntligen hemma i Karlstad/skoghall & det är otroligt skönt måste jag säga :) Västerås bra men skoghall bäst, haha! Sitter nu hemma hos en av mina bästa kompisar & myser! Tv & cola for life <3
Dagen har varit lugn & började med jobb till 12 & fortsatte med en bilresan hem!!!

Från en sak till en annan, så känner jag att jag måste ta detta tillfälle i akt att berömma min underbara mamma. Hon har varit den bästa genom alla år & ställt upp för mig i alla lägen! Tack mamma för Att du alltid funnits för mig, hade aldrig klarat mig utan dig!

Någon som sett den nya designen? Grym va? Clean/stilren. Tack bästa Ida!

xoxo


bff <3

Gästblogg: Ida

Hej alla! Ida här, Bea sover nog antagligen. Som ni kanske lagt märke till så har bloggen fått en helt ny design (tack och lov). Med denna nya design hoppas jag att Bea kommer få en nystart och sätta igång med bloggandet igen. Vi kan ju i alla fall hoppas!
Jag (och några av Bea's andra vänner) kommer då och då göra gästinlägg i bloggen, som jag tror ni kommer att tycka om. Tror mina kommer handla om mode, inredning och livsstil. Vi får se!
Hoppas ni har haft en bra vecka hittills och att det fortsätter så. För min del så ska jag till Stockholm imorgon med min klass. Konstutställning på Moderna Museet m.m. Lite shopping skall vi nog också hinna med, snart jul ju.

Love, Ida


So Random

Hejsan hoppsan lillebror!
Denna dag har varit den bästa på länge, jobbet flöt på bra & Mingla blir allt bättre. Känns bara som om det kan gå framåt just nu! Att blogga en dag som denna borde egentligen vara optimalt men eftersom jag inte är en, ja vad som man kalla det?! "en riktig bloggperson" så är även denna dag precis som alla andra, torr :) iallafall..

Efter en lång tids betänkte tid (nej, inte riktigt) så har jag kommit fram till att det kanske är dax att byta design här på min inte alls så populära blogg :) kul? ja, för mig iallafall!
Men eftersom jag är helt värdelös på allt som har att göra med design osv. så har jag tagit hjälp av min bff, Ida. Snäll som hon är så har hon lovat att fixa en hyfsad design så jag inte längre ska behöva skämmas över ah.. bilderna på JB, haha!
Det var allt jag hade att komma med idag så jag ska tacka för mig så syns vi snart! xoxo


Old pic, bff <3


Kors i taket

Oj, två ggr samma vecka, har jag slagit i huvudet? nja... inte vad jag minns iallafall.
Idag är det alltså lördag & mamma är här & hälsar på. Var på Hamre & kollade på den regionala hoppnignen, min underbara vän Sofia var med & tävlade med sin polle, 2 pet men det gick riktigt bra!

Egentligen så åkte jag inte ut till Hamre för att kolla på hoppningen (känns inte så värt faktist) åkte dit för att kolla på hästgrejer helt enkelt. Jag älskar att handla & det spelar ingen roll om det är till mig, hästen eller någon annan. Det brinner i fickan på mig när jag är inne i en affär, kännt det samma någon gång? hur man bara måste handla, det spelar absolut ingen roll vad det är bara man kan kliva ut ur affären med en påse i handen!
Hur kan det vara så? hur kan det kännas bra att spendera pengar på saker som inte riktigt behövs? Har inget svar på dessa frågor men skulle gärna vilja ha det...

Nu ska jag dricka upp kaffet innan det blir allt för kallt ;) xoxo




 Ett Stable Plus stalltäcke från WeatherBeeta inhandlades idag.


17/11- 2011

Hej, Tja eller ska vi säga tjenixen?
Ungefär ett halv år senare kommer jag ihåg att jag faktist har en blogg, eller Olivia påminde mig. Tur att jag har henne ibland. I allafall, precis som alla de andra gångerna så har jag denna gång inget vettigt att skriva alls. Det enda som kan vara lite kul att få berätta, eller få skriva ut är att snart har jag en helt egen polle, den bästa av dom bästa, MIN Mingla <3 Det är nu bestämt att i Januari ska hon bli min alldeles egna & få flytta till stallet där jag jobbar. Längtar så jag håller på att spricka!
Nu är det bara en massa att förbereda, köpa saker m.m (nått av det bästa jag vet)
jaja, nu har jag skrivit av mig för denna gång, xoxo Bea


Min bebis <3

RSS 2.0